Our new senior designer

Daar is ze dan! Hannah van der Mijle werkt vanaf december bij Das Buro. We zijn ontzettend blij dat we weer iemand met zoveel talent kunnen toevoegen aan ons team.
dasburo

“De afgelopen jaren heb ik bij creative digital agency IN10 als brand designer gewerkt. In deze rol heb ik een hoop mooie merken, zowel maatschappelijk als commercieel, mogen helpen in de ontwikkeling van hun merk. Het meest recente voorbeeld hiervan is de gemeente Rotterdam. Een uitdagend traject waar de bestaande identiteit ge-update moest worden zodat hij ook digitaal ingezet kon blijven worden. Daarnaast ben ik de afgelopen maanden in de wereld van UX design gedoken, een belangrijk onderdeel in de merkbeleving van je doelgroep.

Na een aantal jaren in een grote organisatie met veel verschillende disciplines gewerkt te hebben, zie ik er naar uit om in een klein gespecialiseerd team aan de slag te gaan. Het aansprekende klantenportefeuille waar maatschappelijke, culturele en commerciële klanten elkaar afwisselen, en (niet onbelangrijk) het plezier wat Das Buro binnen en buiten werktijd uitstraalt, maakt dat ik enorm veel zin heb om te starten!”

Let us keep you posted.

You want to sign up? Great news, fill in this form and we will send you the latest news, gossip and jobs.

Oops! We could not locate your form.