Whatever Comes...

Terug naar de muziek. Waar het allemaal begon. Das Buro werkt samen met Dinand aan een mooi verhaal.

Op 23 april, bij het opkomen van de zon, stuurde Dinand zijn eerste muziek sinds 6 jaar de wereld in. Whatever comes for me. Een track met een boodschap, een prachtig idee, een ambitieus project. Het voelt goed om hier onderdeel van te zijn.

We werken al een ruime tijd samen aan het ontwikkelen van een identiteit die past bij de boodschap. We krijgen hierin heel veel ruimte omdat we in al die jaren een band hebben opgebouwd. Whatever comes for me is de eerste single van het nieuwe project. Meer volgt later dit jaar.

Nu is het moment om meer dan alles vooral authentiek te zijn. De rest is de rest. Wat echt is overleefd.
Dinand

“In deze vreemde tijden moeten we vooral terug naar dat wat authentiek is. Het echte in ons. Daarom heb ik je gebeld Dennis. We hebben jaren mogen leren, soms samen. Nu ben ik naar je gekomen om samen het beste in onszelf te vinden. Nu is het moment om meer dan alles vooral authentiek te zijn. De rest is de rest. Wat echt is overleefd.” – Dinand

 

En zo is t.

Eerder werkte Dinand en Das Buro al samen diverse projecten voor KANE. Waaronder artwork voor Fearless, No Surrender en Come Together.

kane

Related projects

Let us keep you posted.

You want to sign up? Great news, fill in this form and we will send you the latest news, gossip and jobs.
Untitled(Required)