Elsa is onze nieuwe projectmanager!

Das Buro groeit. Meer werk, meer creativiteit en meer mensen. Daarom zijn we superblij dat Elsa er is om ons te helpen dat allemaal in goede banen te leiden. Eind mei begon zij bij ons als projectmanager. Welkom Elsa!
elsa

“Voor Das Buro heb ik een paar jaar gewerkt als producer en designer bij merkactivatiebureau Black Magic Marker te Amsterdam. Hier kwam ik te werken via Hyper Island; een opleidingsinstituut gericht op alumni die zonder ‘creatieve ervaring’ terecht wilden komen in de creatieve sector. Bij Black Magic Marker heb ik mogen bijdragen aan leuke activaties voor klanten als Hema, Calvin Klein, Tikkie en vele anderen.

In mijn vrije tijd houd ik mij al enkele jaren bezig met de conceptontwikkeling en styling van babyshowers, (kinder)verjaardagen, bruiloften en evenementen. Dit doe ik sinds 2019 onder de noemer Four parties Seven weddings.

 

Wat mij bij Das Buro aantrok waren de uiteenlopende projecten en de combinatie van design- en marketingstrategieën onder één dak, maar zeker ook de sfeer. Ik kijk uit naar de verschillende projecten die we tot een goed einde mogen gaan brengen en de gezellige momenten met het team die binnenkort hopelijk weer mogen plaatsvinden.”

 

Dat laatste is iets waar wij allemaal naar uitkijken!

Gerelateerde berichten

Let us keep you posted.

You want to sign up? Great news, fill in this form and we will send you the latest news, gossip and jobs.

Oops! We could not locate your form.