Nieuwe senior designer!

Ja! We zijn ontzettend blij dat we een extra topdesigner kunnen toevoegen aan ons team. Senior designer Hanneke Minten is in the house!

Wij zijn trots en blij! Hanneke Minten versterkt vanaf juni 2020 het team van Das Buro. Hanneke, tell us?!

“Mijn ontwerp-roots liggen in het ontwikkelen van visuele identiteiten, zowel online als offline. ‘Grootgebracht’ bij Studio Dumbar heb ik alle aspecten van het ontwerp- en ondernemersvak mogen aanraken bij mijn eigen studio Hats & Tales. Samen met mijn compagnon heb ik aan uitdagende projecten gewerkt, in zowel de culturele als de commerciële sector. Waar we ook veel duurzame, inhoudelijke relaties met opdrachtgevers zijn aangegaan. Bijvoorbeeld voor het Rotterdams cultureel festival Motel Mozaique. Hier zijn we 6 edities lang verantwoordelijk geweest voor de campagne- en visuele identiteit. In 2017 ontvingen we hier een ADCN Bronze Award voor, een mooie erkenning. Een selectie van andere H&T opdrachtgevers: Fest Amsterdam, Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, Club Imagine – Theater Rotterdam en Rocycle Studios”

“Op zoek naar nieuwe energie en een frisse, positieve benadering van branding kwam ik uit bij Das Buro. Een portfolio met een mooie mix van culturele en commerciële opdrachtgevers en de handmatige, rauwe aanpak van visueel ontwerp is wat aansluit bij mijn eigen visie op het vak. Centraal in Rotterdam – check! Spontane en hilarische teamfoto’s – check! Goede on- & offline gesprekken – check! Van het runnen van een eigen ontwerpstudio als allround creative naar een full-focus op het ontwerpen binnen een top team. Daar heb ik zin in”

More gossip

Let us keep you posted.

You want to sign up? Great news, fill in this form and we will send you the latest news, gossip and jobs.
Newsletter