Pascal is onze nieuwe designer

We begonnen het jaar goed met een nieuwe designer in ons team. We stellen je graag voor aan Pascal!

“Na een tijd als freelancer te hebben gewerkt en een aantal jaren bij TOPdesk als all-round designer op de internationale marketingsafdeling en recruitment marketing te hebben gezeten, kriebelde het toch om bij een kleinschaliger bureau te gaan werken wat zich meer focust op de branding en het gevoel van zijn klanten.

Maar niet alleen een ‘standaard’ branding agency, maar een agency met cultuur en karakter. Het duurde even voordat ik iets had gevonden wat klikte en toen kwam ik bij Das Buro terrecht. Tot zo ver is het nog steeds een goede keuze geweest!

Zoals ik al eerder aangaf ben ik een all-round designer en probeer ik op elk gebied mee te blijven draaien. Hoewel mijn roots bij print liggen, ben ik ook erg bezig met web en motion design. En het toffe is ook dat mijn collega’s deze drive ook hebben. Daarnaast ben ik ook iemand die ze beschrijven als de hedendaagse nerd. Dungeons & Dragons, Magic the Gathering en aardig wat bordspellen zijn mij niet onbekend.

Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om aan toffe projecten te mogen werken en om mijzelf als ontwerper nog beter leer kennen en ontwikkelen :)”

Do you want to know more about working at Das Buro?

Send Elsa Borges Dias an email.

Let us keep you posted.

You want to sign up? Great news, fill in this form and we will send you the latest news, gossip and jobs.