10 tips voor zomer in eigen land

Het is voor iedereen een beetje gekke zomer. Veel vakanties worden op een andere manier ingevuld. Geen verre reizen maar vaak dicht bij huis. Anders dus, maar niet minder leuk.

Mede dankzij de creativiteit van onze klanten hoeven wij ons komende periode niet te vervelen. Zij laten zich niet tegenhouden door het virus of een hittegolfje. Binnen de mogelijkheden organiseren en maken ze nog steeds mooie dingen. Al dit moois delen we graag met jullie.

1. Luxor Theater Rotterdam opent Club Luxor

Intieme en unieke voorstellingen in een club setting. Je zit aan tafeltjes op het toneel, en wordt tijdens de voorstelling voorzien van borrelhapjes en drankjes. Zaterdag 15 augustus trappen ze af met The Kik akoestisch.

2. Drink KETEL 1 Hard Lemonade thuis of op het terras

Deze zomer drink je KETEL 1 Hard Lemonade. Mix hem zelf thuis of bestel hem op het terras. Houd de socials in de gaten en ontdek wanneer de Truck, mét entertainment, jouw favoriete horecagelegenheid in Rotterdam of Breda aandoet.

3. Naakt naar de Kunsthal

Eindelijk kun je een keer helemaal naakt naar het museum. En hoewel het verleidelijk is met deze warmte, hou je kleren nu nog even aan als je een schilderij staat de bewonderen. Pas op 28 september organiseert de Kunsthal Rotterdam de Naked Tour.

4. Strijbos en van Rijswijk

De geluidswandeling Your Trembling Mile van Strijbos en van Rijswijk voert je langs parken, gebouwen en andere openbare ruimte in Den Bosch. Deze bedekken ze letterlijk met klanken.
PS: Bezoek in september ook hun landschapsopera bij de Rotte tijdens Operadagen Rotterdam (zie tip 10).

5. Met Zsilt in het zand

Met je blote voeten in het zand voor het ultieme zomer gevoel. Kruip in de zandbak of ga naar het strand met je Zsilt emmer en schep. Graaf een kuil, bouw een kasteel of ga de zeemonsters te lijf. Just imagine…

6. Ga naar de Efteling

Geen klant, maar dromen mag in de Droomvlucht. Binnenkort hebben wij ons jaarlijkse uitje met Tony Works en Erecode. We kijken we uit naar een Sprookjesachtige dag. Voor Dennis zal het ongeveer de 53e keer zijn dat hij de Efteling bezoekt. Voor tips&tricks over het ontwijken van rijen en niet-te-missen-attracties mag je hem altijd even contacten.

7. Live concerten tijdens zonsondergang

Deze zomer presenteert de Meervaart (i.s.m. Muziekgebouw aan ’t IJ) kleinschalige concerten in Amsterdam. Geniet van verschillende musici en ensembles op het grote terras aan het water terwijl de zon langzaam onder gaat.

8. Luister nieuwe muziek van Dinand

Altijd en overal, luisteren naar de nieuwe muziek van Dinand Woesthoff. Dit zegt hij zelf over de eerste singel van zijn nieuwe plaat: 'Een ode aan het leven in alle pracht en kracht, kleuren, geuren, wegen en raadsels. Het onbekende bezongen, ontrafelt in klank met nooit een intentie om ook maar één seconde te willen begrijpen. Mijn ode aan inspiratie’.

9. Bezoek Leon in Eindhoven

Sinds een paar maanden heeft Leon zijn eigen Das Buro tinyoffice in Eindhoven. Hij heeft zicht hier gevestigd op het terrein van Sectie C. Een bruisend gebied met studios, workshoplocaties, tuinen, podia, expositieruimtes en labs. Hij zit hier tussen 250 andere creative ondernemers. Gelukkig maar want Leon houdt van gezelligheid. Ga gerust langs en vraag onze Leen om de beste tips voor een bezoek aan de op-1-na hipste stad van Nederland.

10. Save the date: Operadagen Rotterdam in September

O Ja! Het staat er echt. Operadagen Rotterdam 2020 gaat door. Compact maar met de impact van een tiendaagse editie. Op vrijdag 21 augustus wordt het programma bekend gemaakt en start de kaartverkoop.

Enjoy the summer!