ASN Bank Wereldprijs 2020

Ja hoorrrr! Ons 'beach toy merk' Zsilt is door naar de volgende ronde van de Voor de Wereld van Morgen, ASN Bank Wereldprijs 2020.

De ASN Bank Wereldprijs 2020! Klinkt als iets indrukwekkends he? Nou... dat is het ook gewoon. De Wereldprijs wordt sinds 2008 uitgereikt aan ondernemingen met innoverende of gewoon hele goede duurzame producten of diensten. Met 168 verschillenden inzending zijn we ontzettend trots dat Zsilt bij de laatste 15 deelnemers zit! Up next? Samen met 14 andere coole innovators pitcht het team van Zsilt deze week voor een plek in de top 5. Keep you posted...

Zsilt gelooft dat een circulaire wereld de enige manier is om de aarde leefbaar te houden. Dat betekent produceren met gerecyclede en/of bio-based grondstoffen, bewuster nadenken over de aanschaf van nieuwe spullen én over het weggooien van spullen die je al hebt. Zsilt ontwikkelt daarom strandspeelgoed dat is gemaakt van jouw huishoudelijk plastic afval. Te mooi om zomaar weg te gooien en zo stevig dat het jarenlang in de familie blijft. Zsilt. Forever.